Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fácános Hotel
Cím: 8123 Soponya, Fácánosi erdõEmail: turizmus@vadex.hu
Web: www.facanoshotel.huTelefon: (22)510-551, (22)450-007, (30)348-9288
Fax: (22)450-007, (22)502-126Gps: 47.00493240 , 18.47290230

Bemutatkozás

A mintegy 100 km hosszú, 3-5 km széles Sárvíz-völgye szívében terül el az 1 000 ha kiterjedésû, országos jelentõségû, védett Soponya-Csõszi Sárrét. A nyílt vízfelületek, nádasok, mocsarak, rétek és erdõk nagyszerû életfeltételeket biztosítanak a gazdag növény- és állatvilág számára. A legjelentõsebb természeti értéket az itt fészkelõ madárvilág adja, de híres a terület vadgazdálkodása is. Különösen a nagyterítékû fácán- és vaddisznóhajtások népszerûek. Túrázás, fotózás, vadászat, horgászat és színvonalas vendéglátás várja a tisztelt vendégeket. A tavakban kapitális méretû ponty, harcsa, csuka mellett az egyéb halfajok fogása is igazi élményt jelent.
A terület élõvilágának megismerését szolgálják a természetrajzi és vadászati múzeum, az élõvad bemutatókert és a kerékpárutak, melyek mentén kilátók, információs táblák és fedett esõbeálló helyek kerültek elhelyezésre. Az év minden idõszakában gyönyörû táj mindig új élményeket nyújt!
Az Ökoturisztikai Központban összesen 40 fõ részére biztosított a szálláslehetõség kétágyas, fürdõszobás szobákban. A modern technikával felszerelt, 50 fõs konferenciaterem és a vadászház exkluzív étterme több rendezvény egyidejû lebonyolítását teszi lehetõvé. Technikai felszereltség: flipchart tábla, vetítõvászon, Plazma TV, mikrofon, projektor, hangtechnika, DVD.
A szálló- és konferenciavendégek megkóstolhatják mesterszakács által vezetett nagyhírû konyha ételkülönlegességeit.
Szabadidõs programajánlat:
- erdészeti, vadászati múzeum
- kerékpárkölcsönzés
- csónak kölcsönzés
- lovaskocsizás
- horgászat
- vadászat
- koronglövészet
- vadászkutya bemutató
- hagyományos magyar harcmûvészeti bemutató, kirándulási lehetõségek: Tác-Gorsium, Székesfehérvár, kastélyok: Dég, Káloz, Mezõszilas, Enying, Mátyásdomb

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0